Mobirise

Professionelen

- B2B -

Bent u architect, projectontwikkelaar, immobiliënmakelaar of schrijnwerker? Dan zijn wij voor u de ideale partner. Wij bieden u verschillende diensten die volledig op maat uitgewerkt kunnen worden. 

Voor veel schrijnwerkers en schilders zijn wij de ideale oplossing. Vaak worden we gevraagd om in hun plaats kleuren te gaan kiezen en zo advies te geven aan de eindklant. Hierdoor kan voor de uitvoerders heel wat tijd bespaard worden en bekijken wij tot in de details hoe alles uitgewerkt moet worden. Uiteraard gebruiken wij de kleuren en materialen die u zelf voorziet. Verder kunnen wij ook altijd optreden voor het uittekenen van de ruimtes en werken die uitgevoerd moeten worden zodat er van een compleet plan gestart kan worden bij de aanvang van de werken.

Architecten moeten zo veel meer doen dan ontwerpen en tekenen. Aangezien wij ook beschikken over een diploma bouwkundig tekenaar, kunnen wij dus perfect inspringen om die hoge stapel projecten en tekenwerk voor u weg te werken.

Bij de verkoop van uw vastgoed zijn wij uw ideale partner. Zeker als het gaat om een woning, appartement of kantoor dat nog niet gerealiseerd werd en waar enkel summiere plannen van bestaan. Vastgoed verkoopt veel beter met 3D visualisaties. Laat dit nu één van onze sterkste punten zijn. Wij bieden de volledige uitwerking van het projecten en zorgen zo voor fotorealistische beelden die de verkoop veel makkelijker zal maken.

Adres

Baron Ruzettelaan 78 bus A0
8310 Assebroek - Brugge
BTW nr. BE 0670.662.849

Contacten

info@l-interieur.be                   
+32 470 96 50 11

Openingsuren

ma - do : 14u - 18u
vr - za : 10u - 12u30 & 14u - 18u
zo : gesloten