Mobirise

Wat wij voor u doen

- Van ontwerp tot uitvoering -

Een interieur volledig naar uw wensen en noden, die voldoet aan de hedendaagse vereisten en gebruiksvriendelijk is. Samen met u doorlopen wij alle stappen van ontwerp tot uitvoering.

Wij helpen u ook met ons deskundig advies over de verschillende mogelijkheden. Verkiest u melamine of laminaat? Een werkblad in composiet, keramiek of toch natuursteen in de keuken? Een lederen of stoffen sofa? Toch liever deuren aan de dressing of mag alles open zijn? Op al deze vragen voorzien wij voor u een persoonlijk antwoord.

Ontwerp

We beginnen altijd met enkele voorontwerpen. Deze worden onmiddellijk volledig uitgewerkt met de nodige plannen en 3D visualisaties. Op basis hiervan werken we verder tot een persoonlijk uitgewerkt voorstel.

Offerte en stalen

Na de goedkeuring van het ontwerp, kiezen we samen voor de juiste kleuren, materialen en uitvoeringen. Op basis hiervan werken wij een gedetailleerde offerte en eventueel technisch plan uit.

Realisatie

Voor de opvolging van de werken en uitvoering ervan zorgen we dat alles stipt op elkaar volgt. U moet van alle stappen kunnen genieten. Alle stappen van plaatsing worden persoonlijk voor u opgevolgd.

Adres

Baron Ruzettelaan 78 bus A0
8310 Assebroek - Brugge
BTW nr. BE 0670.662.849

Contacten

info@l-interieur.be                   
+32 470 96 50 11

Openingsuren

ma - do : 14u - 18u
vr - za : 10u - 12u30 & 14u - 18u
zo : gesloten