Over ons

- The details are not the details. They make the design -

Line Renders richtte in 2017 L - interieur op. Wat begon in bijberoep groeide uit tot een design bedrijf met eigen showroom in Brugge.

In 2017 vroeg Line haar BTW nummer aan. Al snel namen verschillende bedrijven contact met haar op om gebruik te maken van haar teken- en ontwerpkennis. Dit groeide uit tot een mooi lijstje aan vaste klanten. Anderhalf jaar later bleek dit niet meer te combineren met haar vaste job als bediende en besloot ze om de grote sprong te nemen. L - interieur groeide steeds meer en steeds sneller. Ondertussen deden ook nieuwe klanten beroep op haar voor de privé woning. Zo breidde het klantenbestand alleen maar uit.

Mobirise

Line Renders

interieurinrichter & bouwkundig tekenaar

Line richtte in 2017 L - interieur op. Wat begon in bijberoep groeide uit tot een design bedrijf met eigen showroom in Brugge.

2019 was het grote kantelpunt. In mei besloot Line om een Pop up winkel te openen in hartje Brugge. Het pand, dat ter beschikking was via 'The Box' kon maximum voor één maand gehuurd worden, maar dit was de ideale manier om alles uit te testen en extra naamsbekendheid te creëren. Zonder veel verwachtingen sprong ze in het avontuur, maar het bleek al snel een succes. Na de verstreken periode werd met spijt in het hart alles opnieuw opgeruimd.

Door deze aangename ervaring groeide het idee alleen maar sterker om een eigen showroom te openen. Ook wou Line uitbreiden, niet enkel meer de ontwerpen en plannen voorzien, maar het totale project van A tot Z.

Mobirise

In mei 2020 startte Line samen met verschillende partners en de steun van haar vriend en ouders aan de verbouwingen van het pand langs de Baron Ruzettelaan in Brugge. Een pand dat volledig ingericht werd en om de klant een totaalbeleving te bezorgen. Om iedereen een zo ruim en duidelijk mogelijk beeld te geven werd het uitgewerkt als een ruime loft. Je vindt er een prachtige design keuken met een eetplaats en warme zithoek. Achter de imposante kastenwand zit ook nog een stijlvolle slaapkamer met dressing verborgen.

Met deze toonzaal presenteert Line haar visitekaartje. Alles is mogelijk, ze blijft trouw aan de stijl en werkt met veel plezier en vakkennis uw project tot in de details uit.

Adres

Baron Ruzettelaan 78 bus A0
8310 Assebroek - Brugge
BTW nr. BE 0670.662.849

Contacten

info@l-interieur.be                   
+32 470 96 50 11

Openingsuren

di - do : 14u - 18u
vr - za : 10u - 12u30 & 14u - 18u
zo : gesloten