L-Interieur

wat L-interieur voor u doet

Interieuradvies en inrichtingsidee├źn
Ontwerp en bouwkundige plannen
Kostenberekening en werfopvolging
Interieurontwerp en inrichtingsadvies
U droomt van een prachtig interieur dat perfect bij uw smaak, persoonlijkheid en levensstijl past? U hebt echter geen idee hoe dit aan te pakken. Misschien probeerde u zelf een ontwerp van de nieuwe inrichting van uw interieur te maken, maar lukte dit niet. Mogelijk weet u precies wat u wilt, maar beschikt u niet over de tijd en energie die u in een renovatie moet stoppen?

Interieurinrichter en bouwkundig tekenaar Line Renders biedt professioneel interieurontwerp en inrichting voor woningen, kantoren, winkels, horecapanden en beursstanden. Naar wens kan L-interieur instaan voor een totaalinrichting of de herinrichting van één enkele ruimte.

Ook voor advies bij de inrichting van bestaande interieurs kan u bij L-interieur terecht. Zo kan u rekenen op een aantal praktische richtlijnen over het gebruik van kleur, materialen, verlichting en decoratie, of op advies inzake het gelijkvormig maken van een bestaande interieurstijl doorheen uw gehele woning, winkel of kantoor.
Hedendaags interieur passend bij uw smaak en leefwijze
L-interieur staat in voor een uniek ontwerp van uw interieur weergegeven door middel van een gedetailleerd bouwkundig plan en realistische 3D-beelden. Wij zoeken zorgvuldig naar een interieurstijl die perfect aansluit bij uw wensen en tegemoetkomt aan de gewoontes en vereisten in uw dagelijks wonen en/of werken.

De hedendaagse woontrends volgend, geven we extra aandacht aan de creatie van licht en ruimte door vindingrijke aanpassingen en een slim gebruik van de aanwezige elementen. Zo halen we het maximum uit uw ruimte(s) en komen we tot verrassende oplossingen waaraan uzelf nooit dacht.

L-interieur staat evenwel niet in voor de uitvoering van de nodige werken. Wij leveren evenwel gedetailleerder bouwkundige plannen en beschrijvingen voor de uitvoerende aannemer van uw keuze. Indien u dat wenst, leveren we een schatting en kostenberekening van de interieurwerken volgens de normen en materialen die u verkiest.

Geen idee wie en welk materiaal geschikt is voor uw renovatie en herinrichting? L-interieur helpt u graag in uw keuzes op basis van onze samenwerking met diverse vaklui en materiaalleveranciers die uitstekende kwaliteit en vakmanschap leveren.
Onze werkwijze: van voorontwerp tot uitvoering
Tijdens onze eerste afspraak bij u ter plaatse bespreken we vrijblijvend uw ideeën, wensen en mogelijkheden van uw interieur. Ook uw budgettering en mogelijke werking- en uitvoeringskosten overlopen we samen. Op basis van dit gesprek wordt een voorontwerp opgemaakt.

Het voorontwerp vormt de basis van het uiteindelijke ontwerp dat via bouwkundige plannen, doorsneden en fotorealistische 3D-beelden wordt weergegeven. Aan dit ontwerp wordt gesleuteld tot uw nieuwe interieur perfect aanvoelt en een hedendaagse vertaling van uw wensen en persoonlijkheid vormt.

Bij wijzigingen van dragende constructies in uw pand moet evenwel beroep gedaan worden op een studiebureau voor stabiliteitsberekening. Dergelijke wijzigingen worden zo veel mogelijk vermeden dit om de kostprijs van uw ontwerp en uitvoering te beperken.

De uitvoering wordt vervolgens op basis van gedetailleerde bouwkundige plannen door de aannemer van uw keuze verricht. Indien u dit wenst, kunnen we instaan voor een regelmatige werfopvolging. Dit garandeert u een perfecte uitvoering tot in de kleinste details van uw ontwerp.

Het uiteindelijke ontwerp dient evenwel niet dadelijk uitgevoerd te worden. Mogelijk wacht u op een bouwvergunning, het juiste tijdstip of aanvullend budget. Wanneer u op een later tijdstip overgaat tot uitvoering, staan we steeds voor u klaar om eventueel nog kleine aanpassingen aan het ontwerp aan te brengen.