L-Interieur

Wanneer u kiest voor L-interieur, dan kiest u voor:

Een smaakvolle, hedendaagse herinrichting van uw interieur

Een geslaagde herinrichting vraagt tijd, energie en vooral vakkennis. L-interieur pakt uw interieur professioneel aan en geeft uw ruimtes niet enkel een mooie, praktische inrichting, maar haalt tevens het maximale uit wat aanwezig is.

U krijgt een interieur waarin uw wensen en leefnoden vertaald worden in een modern en sterk functioneel geheel. Er wordt een vloeiend lijnenspel en samenhang doorheen de volledige woning of werkplaats gecreëerd, terwijl de beschikbare ruimte optisch wordt vergroot door een aangepaste lichtinval en nieuwe indeling.

In het toepassen van de huidige woon- en interieur trends, schenkt L-interieur veel aandacht aan het gebruik van warme, natuurlijke materialen, het voorzien van voldoende bergruimte, en de mogelijkheid om uw interieur een unieke, persoonlijke toets te geven.

Een kwaliteitsvol interieurontwerp aan een scherpe prijs

Uw ontwerp wordt uitgewerkt in bouwkundige plannen waarmee u als doe-het-zelver of uw aannemer dadelijk mee aan de slag kan. Ons bouwkundig tekenwerk biedt immers hetzelfde resultaat als een uitvoering door een architect, aangezien L-interieur dezelfde voorschriften en normen volgen. U verkrijgt dit evenwel aan een lagere kostprijs; L-interieur voert dit immers uit op basis van een uurtarief en niet berekend volgens een percentage op de waarde van de werken.

Bovendien vermijdt L-interieur in zover mogelijk ingrijpende wijzigingen van dragende constructies in uw pand. Op die wijze hoeft u geen beroep te doen op beslissende stabiliteitsberekeningen en bijkomende kosten.

Kiest u voor L-interieur, dan kiest u voor kwaliteit aan een scherpe prijs en meer controle op uw budget.

Bouwkundige plannen en een uitvoering zonder zorgen

Uw interieur ontwerp wordt uitgewerkt in gedetailleerde bouwkundige plannen volgens de meest recente normen en voorschriften. Door middel van fotorealistische 3D-beelden krijgt u een duidelijk idee van hoe uw nieuwe interieur er gaat uitzien.

Gaat het om een herinrichting van een volledig pand, dan stelt L-interieur naast bouwkundige plannen eveneens een gedetailleerde beschrijving van elke ruimte aan de aannemer van uw keuze ter beschikking.

Stelt u L-interieur eveneens aan voor een werfopvolging, dan controleren wij zorgvuldig alle werken en beschikt u over één aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens de uitvoeringsfase.