furniture by L-interieur

L - furniture

Met onze eigen meubellijn willen wij uw interieur volledig op punt zetten. Deze worden ook meestal verwerkt in de ontwerpen die gemaakt worden. Momenteel bestaat de collectie uit een tafel, de L-table en dressoir. Hiervan zit zowel ontwerp als makelij volledig in eigen beheer. Ongeveer één keer per jaar komt een meubel of herwerking van een bestaand meubel op de markt. Het sterke aan deze collectie is dat alles perfect op maat gemaakt kan worden, dit zowel naar afmetingen als kleuren.

L - furniture

Voor zowel de tafel als dressoir kozen we om een herkenbaar en typisch L-profiel als basis te nemen. Bij de L-table zijn verschillende opties naar blad mogelijk : kunststof, hout en natuursteen. Door het onderstel altijd op dezelfde manier te bewerken en lakken, is het mogelijk om deze zowel buiten als binnen te plaatsen. Dit zorgt voor een uniformiteit tussen uw interieur en terras. Gezien alles op maat is, zijn niet enkel eettafels een optie, maar ook bureau’s, salontafels en bijzettafeltjes. Voor de dressoir werd gekozen om de indeling van de kasten, kleur van de fronten en corpus volledig vrij te laten. Naast de versie op poten, is het ook mogelijk om een zwevende dressoir te laten installeren.

Mobirise

Om de collectie bij te vullen en tot een volledige woonbeleving te komen werken wij ook met meubels van onze partner Buro Belgium. Deze worden door ons zorgvuldig uitgekozen om de stijl te behouden. In onze toonzaal kan u meubels van verschillende merken terugvinden zoals Arper, Lema en MDF Italia

Adres

Baron Ruzettelaan 78 bus A0
8310 Assebroek - Brugge
BTW nr. BE 0670.662.849

Contacten

info@l-interieur.be                   
+32 470 96 50 11

Openingsuren

ma - do : 14u - 18u
vr - za : 10u - 12u30 & 14u - 18u
zo : gesloten